goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda eke ve soluknın başat evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya katkı eden iki renk olacaktır.

Siz de dar dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine konum harcamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem de meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak koyu renk kullanımı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Ev bark sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bedii elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz berceste renklerden birisi. Fakat kasvetli bir dünya yaratmamak dâhilin çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Antrasit sade ve kostak bir estetik arayanlar bâtınin ideal bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir hava ulanmış konusunda keskin bir seçenektir.

Aşiyan dâhili aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bacak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek bağırsakin kullanılabilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Diğer goldfix renklerle antrasit renk tonları kolayca ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler oluşturmak bâtınin bile uygundur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız açık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev bark dekorasyonu içre bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve süsleyici bir yaşam sahaı tasarlayabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

antrasit duvar boyas Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temsil ederken öteki renklerle kusursuz bir entegrasyon karınerisindedir.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolaylıkla geçim sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına karmaşık ve sıcak bir tarz tren.

Report this wiki page